the Burnin

The Burnin’ Burritos spelen semi-akoestische, filmische Mexican Soul. Je hoort de allermooiste woestijnsongs naast soundtracks van tv-series als Narcos, Mexicaanse dansliedjes en de ruige kant van de latin. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, theatraal, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor. De zon brandt. De hete woestijnwind geselt. De cantina, de cactus en de ratelslang zijn nooit ver weg...Mexican Soul meets Tex-Mex.

Not your average gringos!
Zoek je een volstrekt uniek feelgood-bandje voor je feest, opening, cafe of festival? Boek ons zo snel mogelijk. Amusement en speelplezier verzekerd...

Durf je het aan? >>

 

Vervolg theatershow!

De Burritos en Ronald M. Offerman presenteerden op 28 jan. met groot succes hun theatershow On the Road to Mexico. Offerman vertelde in de Nieuwe KHL over het geluk van thuisblijven, dichtte over de liefde en verbaasde zich over de road trip van de Burritos, op reis door het land van de Tex-Mex. De meer dan 100 toeschouwers hoorden de mooiste woestijnsongs, dansliedjes en weemoedige latin. En natuurlijk werd er volop gedanst. Waarschijnlijk een 2de aflevering in november!

the Burnin

CONTACT

Neem voor boekingen of buitenissige voorstellen vooral contact met ons op: > mail
Juanito Gonzalez
06-25030576
Francisco Gonzalez
06-52679395Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale optredens en andere ontwikkelingen rondom The Burnin' Burritos?
Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief!

pijlinrondje

Login

ON THE ROAD TO MEXICO